Spaarpotten, kistjes, doosjes

Spaarpot varken
Deze kan worden beschilderd met de afbeelding en gegevens van een geboortekaartje. Maar eigen ideeën en wensen zijn ook mogelijk. Hierdoor is dit leuk om te geven voor bijvoorbeeld een verjaardag of een bruiloft. Ook erg leuk om te geven als kraamcadeau als eerste spaarpotje.

Afmeting: 11 x 14 cm
Materiaal: terracotta, aan de onderkant zit een dop om de spaarpot te kunnen openen.
(dit materiaal is breekbaar, ophalen heeft de voorkeur. Verzenden is ook mogelijk op eigen risico. Ik zal het artikel met veel zorg verpakken)

Schatkistje
Een spaarpotje in de vorm van een schatkistje. Hierop schilder ik op alle 5 de zijdes details van het geboortekaartje. Hiervoor gebruik ik hoogwaardige acrylverf. Alles wordt met de hand beschilderd, er komen geen stickers aan te pas. Het spaarpotje wordt afgelakt voor een mooie glans laag en bescherming.

Afmeting: 10 x 8 x 7 cm
Aan de onderkant zit een houten draaiknop om de spaarpot te kunnen openen. 

Het geboortekaartje kan worden opgestuurd, of een scan van het kaartje kan gemaild worden. Dit omdat ik dan de originele kleuren zo goed mogelijk kan benaderen.
Let op! Ik schilder alleen van geboortekaartjes waarop  afbeeldingen van plaatjes en tekeningen voorkomen. Eventuele foto’s komen niet op het spaarpotje te staan. Uiteraard stuur ik het kaartje weer terug.

Levertijd
De levertijd staat vermeld op de homepagina en op de pagina contact.
Kijk op de pagina prijzen voor de prijs van het artikel.