Hart met bordje

Nieuw op de site is het artikel hart met bordje. Erg leuk om op te hangen. Het hartje kan in de stijl van een trouwkaartje of een geboortekaartje beschilderd worden. Hiervoor gebruik ik hoogwaardige acrylverf. Wegens de beperkte ruimte kan niet letterlijk alles van een trouwkaart of geboortekaartje erop geschilderd worden. Bijvoorbeeld van een geboortekaartje kan alleen de voornaam, geboortedatum en 1 afbeelding erop geschilderd worden. Alles wordt met de hand beschilderd, er komen geen stickers aan te pas. Het hartje wordt afgelakt voor een mooie glans laag en bescherming.

Het geboortekaartje kan worden opgestuurd, of een scan van het kaartje kan gemaild worden. Dit omdat ik dan de originele kleuren zo goed mogelijk kan benaderen.
Let op! Ik schilder alleen van geboortekaartjes waarop  afbeeldingen van plaatjes en tekeningen voorkomen. Eventuele foto’s komen niet op het hartje te staan. Uiteraard stuur ik het kaartje weer terug.

Materiaal en formaat van het hartje:
Materiaal: hout, MDF
Afmetingen: 28 x 19 cm (HxB)
Dikte: 5 mm

Levertijd
De levertijd is wegens de komende vakantieperiode langer dan de normale 2-3 weken. Albertinez-art is met vakantie van 17 juli t/m 8 augustus. Bij vragen of voor het plaatsen van een bestelling ga naar de pagina contact. De berichten worden op volgorde van binnenkomst behandeld en zullen tijdens de vakantieperiode niet beantwoord worden. Mocht dit geen probleem zijn mag u natuurlijk alvast een berichtje sturen via de e-mail of WhatsApp. De huidige wachtlijst wordt momenteel weggewerkt, hierdoor is het niet mogelijk om de periode voor de vakantie nog artikelen te leveren.

Prijs hart met bordje
Hart met bordje € 22,50
(Dit bedrag is exclusief € 7,25 verzendkosten, dit komt er nog bij)
Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling in behandeling genomen.