Geboortestoeltjes

Ook een super leuk kraamcadeau om te geven en te krijgen is het geboortestoeltje. De afbeelding van het geboortekaartje wordt geschilderd op de zitting. Op de rugleuning komt de naam en eventueel de geboortedatum te staan. Alles wordt met de hand beschilderd, er komen geen stickers aan te pas. Er wordt hoogwaardige acrylverf gebruikt en nadien wordt het voorzien van 3 lagen vernis om de schildering te beschermen. Het geboortekaartje kan opgestuurd worden. Of een scan van het kaartje kan gemaild worden. Dit omdat ik dan de originele kleuren zo goed mogelijk kan benaderen.
Bij verzending wordt het stoeltje gedemonteerd verzonden. Er zit een handleiding bij hoe het stoeltje in elkaar gezet moet worden. Het enige wat u nog nodig heeft is een schroevendraaier. Bij ophalen zet ik het stoeltje alvast in elkaar en wordt het leuk ingepakt in doorzichtige folie.

Formaat van het stoeltje:
Breedte: 28 cm
Diepte: 29 cm
Zitbreedte: 28 cm
Zitdiepte: 26 cm
Zithoogte: 29 cm
Hoogte: 55 cm

Levertijd
De levertijd is wegens de komende vakantieperiode langer dan de normale 3-4 weken. Albertinez-art is met vakantie van 17 juli t/m 8 augustus. Bij vragen of voor het plaatsen van een bestelling ga naar de pagina contact. De berichten worden op volgorde van binnenkomst behandeld en zullen tijdens de vakantieperiode niet beantwoord worden. Mocht dit geen probleem zijn mag u natuurlijk alvast een berichtje sturen via de e-mail of WhatsApp. De huidige wachtlijst wordt momenteel weggewerkt, hierdoor is het niet mogelijk om de periode voor de vakantie nog artikelen te leveren.

Prijs geboortestoeltje
Geboortestoeltje € 57,50
(De prijs is exclusief €7,25 verzendkosten, deze komen er nog bij)
Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling in behandeling genomen.