Geboortepaardjes

Een origineel artikel om te geven als kraamcadeau is het geboortepaardje.
Het paardje worden in de stijl van het geboortekaartje beschilderd met hoogwaardige acrylverf. Wegens de beperkte ruimte kan niet letterlijk alles van een kaartje erop geschilderd worden. Alles wordt met de hand beschilderd, er komen geen stickers aan te pas. Het paardje wordt afgelakt voor een mooie glanslaag en bescherming. Het geboortekaartje kan worden opgestuurd, of een scan van het kaartje kan gemaild worden. Dit omdat ik dan de originele kleuren zo goed mogelijk kan benaderen.
Let op! Ik schilder alleen van geboortekaartjes waarop  afbeeldingen van plaatjes en tekeningen voorkomen. Eventuele foto’s komen niet op het paardje te staan. Uiteraard stuur ik het kaartje weer terug.

Er zijn 2 soorten geboortepaardjes te koop
– Klein geboortepaardje
Lengte: 13,5 cm
Breedte: 13 cm

– Groot geboortepaardje
Lengte: 24 cm
Breedte: 30 cm

Levertijd
De levertijd is wegens de komende vakantieperiode langer dan de normale 2-3 weken. Albertinez-art is met vakantie van 17 juli t/m 8 augustus. Bij vragen of voor het plaatsen van een bestelling ga naar de pagina contact. De berichten worden op volgorde van binnenkomst behandeld en zullen tijdens de vakantieperiode niet beantwoord worden. Mocht dit geen probleem zijn mag u natuurlijk alvast een berichtje sturen via de e-mail of WhatsApp. De huidige wachtlijst wordt momenteel weggewerkt, hierdoor is het niet mogelijk om de periode voor de vakantie nog artikelen te leveren.

Prijs geboortepaardje
Klein geboortepaardje € 20,-
Groot geboortepaardje €35,-
(Deze bedragen zijn exclusief €7,25 verzendkosten, deze komen er nog bij)
Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling in behandeling genomen.