Geboortekoffertjes

Het koffertje worden in de stijl van het geboortekaartje beschilderd met hoogwaardige acrylverf. Alles wordt met de hand beschilderd, er komen geen stickers aan te pas. Het koffertje wordt afgelakt voor een mooie glans laag en bescherming. Het geboortekaartje kan worden opgestuurd, of een scan van het kaartje kan gemaild worden. Dit omdat ik dan de originele kleuren zo goed mogelijk kan benaderen.
Let op! Ik schilder alleen van geboortekaartjes waarop afbeeldingen van plaatjes en tekeningen voorkomen. Op de voorkant komt de afbeelding en de naam te staan en op de achterkant de geboortegegevens. Eventuele foto’s komen niet op het koffertje te staan. Uiteraard stuur ik het kaartje weer terug.

Levertijd
De levertijd is wegens de komende vakantieperiode langer dan de normale 2-3 weken. Albertinez-art is met vakantie van 17 juli t/m 8 augustus. Bij vragen of voor het plaatsen van een bestelling ga naar de pagina contact. De berichten worden op volgorde van binnenkomst behandeld en zullen tijdens de vakantieperiode niet beantwoord worden. Mocht dit geen probleem zijn mag u natuurlijk alvast een berichtje sturen via de e-mail of WhatsApp. De huidige wachtlijst wordt momenteel weggewerkt, hierdoor is het niet mogelijk om de periode voor de vakantie nog artikelen te leveren.

Formaat van het koffertje
L 23cm x B 16,9cm x D 9cm

Prijs geboortekoffertje
Geboortekoffertje € 35,-
(Deze bedragen zijn exclusief €7,25 verzendkosten, deze komen er nog bij)
Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling in behandeling genomen.