Deco

Op deze pagina zijn er verschillende decoratieve artikelen te vinden. Voor al deze artikelen geldt dat het in de stijl van het geboortekaartje wordt beschilderd met hoogwaardige acrylverf. Wegens de beperkte ruimte kan niet letterlijk alles van een kaartje erop geschilderd worden. Alles wordt met de hand beschilderd, er komen geen stickers aan te pas. Het artikel wordt afgelakt voor een mooie glans laag en bescherming. Het geboortekaartje kan worden opgestuurd, of een scan van het kaartje kan gemaild worden. Dit omdat ik dan de originele kleuren zo goed mogelijk kan benaderen.
Let op! Ik schilder alleen van geboortekaartjes waarop  afbeeldingen van plaatjes en tekeningen voorkomen. Eventuele foto’s komen er niet op te staan. Uiteraard stuur ik het kaartje weer terug.

Geboortepaardje
Lengte: 24 cm
Breedte: 30 cm

Geboortemaan+ster
Materiaal: hout, MDF
Afmeting: 26 cm

I love”
Artikel in de vorm van voetjes, hartje en de letter I.
Materiaal: hout, MDF
Afmeting:

Hart met bordje
Het hart met bordje is erg leuk om op te hangen. Het hartje kan in de stijl van een trouwkaartje of een geboortekaartje beschilderd worden. Ook heb ik het bijzondere verzoek gekregen om ‘in liefdevolle herinnering’ hartjes te schilderen. Ook dit is natuurlijk mogelijk.
Materiaal: hout, MDF
Afmetingen: 28 x 19 cm (HxB)

Levertijd
De levertijd staat vermeld op de homepagina en op de pagina contact.
Kijk op de pagina prijzen voor de prijs van het artikel.