Deco

Op deze pagina zijn er verschillende decoratieve artikelen te vinden.

Geboortemaan+ster
Een origineel artikel om te geven als kraamcadeau is de geboortemaan+ster
De maan+ster worden in de stijl van het geboortekaartje beschilderd met hoogwaardige acrylverf. Wegens de beperkte ruimte kan niet letterlijk alles van een kaartje erop geschilderd worden. Alles wordt met de hand beschilderd, er komen geen stickers aan te pas. Het wordt afgelakt voor een mooie glanslaag en bescherming.

Materiaal: hout, MDF
Afmeting: 26 cm

I love”
Een nieuw artikel is de deco “I love” Het hartje en de voetjes worden in de stijl van het geboortekaartje geschilderd met hoogwaardige acrylverf. Wegens de beperkte ruimte kan niet letterlijk alles van een kaartje erop geschilderd worden. Alles wordt met de hand beschilderd, er komen geen stickers aan te pas. Het wordt afgelakt voor een mooie glanslaag en bescherming.

Materiaal: hout, MDF
Afmeting:

Hart met bordje
Het hart met bordje is erg leuk om op te hangen. Het hartje kan in de stijl van een trouwkaartje of een geboortekaartje beschilderd worden. Hiervoor gebruik ik hoogwaardige acrylverf. Wegens de beperkte ruimte kan niet letterlijk alles van een trouwkaart of geboortekaartje erop geschilderd worden. Bijvoorbeeld van een geboortekaartje kan alleen de voornaam, geboortedatum en 1 afbeelding erop geschilderd worden. Alles wordt met de hand beschilderd, er komen geen stickers aan te pas. Het hartje wordt afgelakt voor een mooie glans laag en bescherming.

Materiaal: hout, MDF
Afmetingen: 28 x 19 cm (HxB)

Geboortekaartje
Het geboortekaartje kan worden opgestuurd, of een scan van het kaartje kan gemaild worden. Dit omdat ik dan de originele kleuren zo goed mogelijk kan benaderen.
Let op! Ik schilder alleen van geboortekaartjes waarop  afbeeldingen van plaatjes en tekeningen voorkomen. Eventuele foto’s komen niet op het hartje te staan. Uiteraard stuur ik het kaartje weer terug.

Levertijd
De levertijd is ongeveer 2-3 weken. Bij vragen of voor het plaatsen van een bestelling ga naar de pagina contact.

Prijzen deco
Geboortemaan+ster € 32,50
“I Love” € 32,50
Hart met bordje € 22,50
(Dit bedrag is exclusief € 7,25 verzendkosten, dit komt er nog bij)
Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling in behandeling genomen.